"El talent és més eròtic quan és malgastat" (Cosmopolis, Don DeLillo)

12 mar 2015

Sir Terry Pratchett coneix The Reaper

Terry Pratchett deia (com el savi que era) que el món aniria millor amb uns quants orangutans més. Segur que ells opinen que uns quants Terry Pratchetts més tampoc hi farien cap mal...

Avui, tots els orangutans del món estan tristos.




I un bon grapat d'humans també. Però nosaltres tenim molta, molta sort.

Moltíssima.

Thank you for everything, sir.


---------------------------------------------------------------------------------------------

2 comentarios:

  1. Això és molt emotiu... Llagrimetes octarines. Quantes vegades hem pensat "fes-me l'humor, Terry!". I li sortia tan rodó com el món que vivificà. Ara que en silenci roman el seu rellotge de sorra, pareu atenció als seus llibres, perquè

    "Un hechizo sigue siendo un hechizo aunque se encuentre aprisionado temporalmente en pergamino y tinta. Tiene potencial. Esto no representa ningún problema mientras vive el propietario del libro. Pero, a su muerte, el libro de hechizos se convierte en una fuente de poder (...)"

    Així que si un llibre mossega, l'altre vola i el de més enllà col·lonitza tota la nostra memòria d'encanteris, no deixaré de somriure. Perquè entre buit i vuit, vull pensar que l'estimat Terry Pratchett ha deixat un gran vuit.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ni tan sols Kring, l'espasa xerraire de Hrung el Bàrbar, hauria aconseguit trobar unes paraules més justes que les teves. La cita més ben triada de la història del parafraseig. Gràcies!

      Eliminar